`
`
Kijk hier voor mijn "Corona-Protocol" #staysafe

         

In Balance is inmiddels een begrip in Doetinchem. Gestart in 2012 en uitgegroeid tot een volwaardige nagelstudio.

Ik ben gespecialiseerd in de professionele verzorging van uw handen. Waarbij ik de natuurlijke nagel "heilig" verklaar, deze dient tenslotte als basis van alle behandelingen. In Balance staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. 

En kunnen de behandelingen aan uw specifieke wensen laten voldoen.

In mijn studio gebruik ik uitsluitend Magnetic producten. Magnetic is het cosmeticamerk van de nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zijn bouwde haar nagelstudio uit tot een toonaangevende groothandel in kunstnagelproducten. Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic Producten over de hele wereld.

Magnetic levert een totaalpakket professionele producten voor kunstnagels, manicure en voetverzorging. Wat je ook nodig hebt, wij hebben het! Alles is van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Magnetic producten zijn altijd eenvoudig in gebruik. We zetten de trend met de nieuwste kleuren nagellak, gel of acryl. Onze orginele nail art materialen zijn wereldberoemd!Reiki op afstand


 

 
 
 
E-mailen
Bellen