`
`

Reiki op afstand


Wat is Reiki?

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft, zoals mensen, planten en dieren. Reiki is een geneeswijze die al eeuwenoud is. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Reiki zou er voor kunnen zorgen dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Reiki geneest niet, dat doet ons eigen lichaam. Door een behandeling met Reiki wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Daarmee zeg ik dus ook dat Reiki niet als vervanging van de reguliere geneeswijze moet worden gezien, maar als een welkome aanvulling.


Reiki op afstand:


Je ontvangt de Reiki vanuit jouw eigen huis! Een half uur niet gestoord worden en een intentie om te kunnen ontvangen is alles dat je nodig hebt.
Ik stuur gedurende de sessie universele energie naar jou door middel van symbolen. De Reiki symbolen zijn een sleutel die ervoor zorgen dat de toegang tot de universele energie makkelijker tot stand komt. Het maakt dus niet uit of je in Australië woont of een straat verder op.
Voordat ik begin hebben we even contact via telefoon, e-mail of Whatsapp. 

Wat jij het prettigst vindt. Na de behandeling zal ik je een bericht sturen met mijn "bevindingen" en trek ik een orakelkaart voor je.
Jouw investering: € 20,00 per behandeling.


Hoe kun je een Reiki behandeling ervaren?


De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De één voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander krijgt rommelende ingewanden. Het kan ook maar zo zijn dat je helemaal niks ervaart en dat het een ontspannen moment is. Waar je op kunt vertrouwen is, dat het altijd helend werkt. Er is altijd effect, alleen zal het soms even duren voordat je dit merkt omdat het proces nog in gang is. Het herstel van het zelf genezende vermogen gaat altijd gepaard met het reinigingsproces op lichamelijk vlak. Afvalstoffen die zich door de jaren heen hebben opgehoopt in het lichaam zullen weer loskomen. Drink voldoende water zodat jouw lichaam de afvalstoffen gemakkelijk kan afvoeren.

Wanneer mag ik geen Reiki geven?:


* Draag je een pacemaker dan mag je geen Reiki ontvangen dit kan de pacemaker ontregelen.
* Bij botbreuken die niet gezet zijn geef ik geen Reiki, omdat Reiki het herstel bevorderd. Een arts moet er eerst naar kijken. 
* Iemand onder narcose mag ik geen Reiki geven.

Ik blijf benadrukken dat reguliere hulp en medicatie van levensbelang is. 
Reiki is geen wonderpilletje. 
 
 
E-mailen
Bellen